Lunch bestellen Rotterdam 

Lunch bestellen Rotterdam


Heeft u zin in een compleet verzorgde lunch in Rotterdam? Een verzorgde lunch bestellen Rotterdam was nog nooit zo makkelijk. Via onze webshop kunt u een lunch bestellen waar u een keuze hebt uit een groot en divers assortiment. Dit assortiment bestaat uit broodjes, pizza's, panini's, los fruit en verschillende soorten dranken. Binnen een paar minuten kunt u een lunch bestellen voor uzelf en/of voor uw collega's. De lunch kan uiteraard ook bij u thuis bezorgd worden. Bestelt u voor 10:00 uur? Dan wordt de lunch om 12:00 uur bezorgd.

Divers lunch aanbod
Bij Spar City Corandewal in Rotterdam kunt u een lunch bestellen waarbij u een keuze hebt uit een divers aanbod. Wilt u een belegd broodje bestellen? Dan kunt u eerst een keuze maken uit het beleg. Het aanbod van beleg is zo groot dat er voor iedereen wat tussen zit. Denkt u bijvoorbeeld aan eiersalade, beenham, geitenkaas, gekookt ei, gerookte kip, jonge kaas, kip kerrie salade of krabsalade. Wanneer u hier een keuze uit heeft kunnen maken kunt u het broodsoort selecteren. Hier kunt u kiezen uit een wit of bruin pistoletje, een Italiaanse bol, een bruine bol of een ciabatta.

Het is ook mogelijk om een ander soort lunch te bestellen. Bij Spar City Corandewal kunt u online panini's bestellen voor de lunch. Ook bij de panini's is ons aanbod erg divers. Zo kunt u kiezen uit een panini met een bal gehakt, grillworst met kaas, kip, mozzarella of zalm. Het complete aanbod vindt u onder het kopje 'Belegde Broodjes'. Hier vindt u ook het overzicht van de pizza's die u kunt bestellen. Voor een pizza tonijn, pizza met vlees, pizza quattro of een pizza Margaritha bent u bij Spar City Corandewal aan het juiste adres!

Wilt u een lunch bestellen en tegelijkertijd goed bezig zijn? U kunt bij ons ook los fruit bestellen. Hierbij heeft u de keuze uit een appel, banaan, kiwi of sinaasappel. Bij de lunch hoort ook een lekker drankje. U kunt onder andere karnemelk, halfvolle melk, cola, fanta, icetea of verse jus bestellen in de webshop.

Lunch bestellen Rotterdam voor groepen
Bij Spar City Corandewal is het mogelijk om een grote lunch te bestellen. Dit kan wanneer u de omgeving van Rotterdam woont of werkt. Via het bestelformulier kunt u een aanvraag doen voor een lunch voor meerdere personen. De lunch die u bestelt kan bezorgd worden op een afgesproken tijdstip. Dankzij onze samenwerking met de ambachtelijke bakker Casteleijn kunnen wij u een verse lunch garanderen.

Lunch bestellen bij Spar City Corandewal in Rotterdam
Wilt u een lunch bestellen Rotterdam voor uzelf, voor uw collega's of voor uw familie thuis? Een lunch kan gemakkelijk besteld worden via onze webshop. Wanneer u voor 10:00 uur besteld heeft dan kunt u om 12:00 uur al genieten van de bestelde lunch. Wij zijn een gezellige supermarkt in het centrum van Rotterdam op de Witte de Withstraat. Bestel hier online uw lunch. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel.

bestelContact

Bestelt u voor 10.00 uur uw lunch, dan heeft u uw lunch om 12.00 uur!

Spar City Corandewal
A    Witte de Withstraat 32 34
      3012 BP Rotterdam

E    corandewal@despar.info
T    010-4135852

fb 03  twitter 01

 

Ontwikkeld door BURO210