Fruit

Ziekteverzuim

Wilt u ook graag fit en gezond personeel en een laag ziekteverzuim? Vindt u het leuk iets extra’s voor uw medewerkers te doen? Maak dan gebruik van ons bedrijfsfruit.Wilt u dit ook proberen neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken een offerte op maat voor u, gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

Fiscaal voordeel

De consumptie van werkfruit valt onder de Werkkostenregeling zolang het geen onderdeel van de maaltijd uitmaakt. Dit houdt in dat het moet worden aangeboden zoals de koffie en thee. Daarnaast valt werkfruit binnen de categorie Nihilwaardering. Dit betekent dat het geen beslag legt op het forfait van 1,5% van de fiscale loonsom. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van de Belastingdienst.


Assortiment

Naast fruit in grote aantallen, zijn er uiteraard ook andere opties. Zo leveren wij ook bakjes gesneden vers fruit, fruitsalades. Naast de standaard fruitsoorten zoals appels, peren, bananen, mandarijnen etc., kunnen wij ook seizoensfruit leveren. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van het seizoensfruit.

Bestelt u voor 10.00 uur uw lunch, dan heeft u uw lunch om 12.00 uur!

Spar City Corandewal
A    Witte de Withstraat 32 34
      3012 BP Rotterdam

E    corandewal@despar.info
T    010-4135852

fb 03  twitter 01

 

Ontwikkeld door BURO210