Broodjes Rotterdam

Broodjes Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam of werkt u in Rotterdam? Heeft u geen zin om elke dag uw brood te smeren om de broodjes vervolgens de hele dag in uw tas te laten zitten en tijdens de lunch de kleffe broodjes op te eten? Hoe lekker is het wanneer u heerlijke verse broodjes kunt bestellen voor de lunch.

Bij Spar City Corandewal kunt u elke dag verse broodjes bestellen in Rotterdam. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen. Bestelt u voor 10.00 uur, dan heeft u de lunch al om 12.00 uur. U hoeft niet ver van te voren te kiezen, maar dezelfde ochtend beslissen wat voor broodjes u wilt.

Diverse broodjes Rotterdam
In ons assortiment vindt u verschillende soorten broodjes. Er is een ruime keuze tussen de belegde broodjes. Van oude kaas, rosbief , ei, beenham, filet american en kip tot krabsalade en room paté. Er zijn voor iedereen een heerlijke broodjes Rotterdam te vinden. Nadat u het beleg heeft gekozen kunt u kiezen tussen de broodsoorten. Dit kan een wit/bruin pistoletje zijn maar ook een Italiaanse bol of ciabatta.

Pizza, panini, fruit en drankjes
Naast de belegde broodjes Rotterdam kunt bij ons terecht voor onder andere pizza's, panini’s, fruit en drankjes. Er zijn verschillende smaken pizza’s. Ook voor een panini is er voor iedere smaak een heerlijke hap. Tevens is het mogelijk om los fruit te bestellen zoals een appel, banaan, kiwi of sinaasappel. Naast u lunch is het wel zo lekker om een koud drankje te nuttigen. Vergeet daarom niet om deze bij uw broodjes te bestellen. U vindt in ons assortiment zuivel, maar ook frisdranken.

Broodjes bestellen voor groepen
Wilt u broodjes bestellen voor meerdere personen? Geen probleem, bij Spar City Corandewal maken we met plezier uw lunch klaar. Wij houden niet van massa productie, daarom worden alle broodjes ambachtelijk bereid. Voor het bestellen voor grote groepen is het handiger om via het formulier te bestellen.

Broodjes bestellen bij Spar City Corandewal in Rotterdam
Bestelt u voor 10.00 uur uw lunch, dan heeft u uw lunch om 12.00 uur! U kunt de broodjes laten bezorgen in Rotterdam vanaf 10 broodjes. Boven de €25,- is de bezorging gratis. Anders worden er €2,- bezorgkosten in rekening gebracht.

Wij zijn een gezellige supermarkt in het centrum van Rotterdam op de Witte de Withstraat. Bestel hier online uw broodjes Rotterdam. U bent ook van harte welkom in onze winkel.

 

bestel   Contact

 

Bestelt u voor 10.00 uur uw lunch, dan heeft u uw lunch om 12.00 uur!

Spar City Corandewal
A    Witte de Withstraat 32 34
      3012 BP Rotterdam

E    corandewal@despar.info
T    010-4135852

fb 03  twitter 01

 

Ontwikkeld door BURO210